Votades generals 2008

S’aproximen les votades generals del 2008. I per falta d’unió entre els dos partits valencianistes: Unió Valenciana i Coalició Valenciana i la falsa valencianitat del PP, el vot del valencianisme es troba desamparat.

Pero, recentment, Unió Valenciana no ha volgut presentar-se a les Generals, per considerar-lo un gast innecessari, i el valencianisme, es queda absorbit per Coalició Valenciana, l’única veu que els valencians i valencianistes podrem tindre a madrit. El partit és presenta com una alternativa clara, que defensa el Valencià i tot lo valencià en el lema de “Si votes PP o PSOE, Catalunya sempre guanya” i criticant al candidat de González Pons per pactar en Jordi Pujol l’ Acadèmia Valenciana de la Llengua (catalana), atentant contra la Llengua Valenciana. Ademés, transmet, que només un partit totalment valencià i valencianiste podrà defendre les inversions i als valencians a Madrit.

L’únic partit valencianiste que té possibilitats d’arribar a Madrit, és Coalició Valenciana, perque els valencians volem més.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s