No volem TV3

No volem TV3

El Partit Popular ha tornat a fer un fals valencianisme per a tractar de guanyar les eleccions, primer llevà la multa de 300.000 a ACPV, i ara li dona atre ultimàtum de 10 díes per a deixar d’emetre. Pero no vos adoneu que esteu allargant massa? Che, tanqueu-la ya d’una en digital i analógic.

TV3 és sense cap dubte la canal més politisada de tota Espanya, l’única que no respecta ni les denominacions oficials, ni les fronteres, estatals i llingüístiques ni la pluralitat informativa. Una canal d’ideologia nazi, imperialista, pancatalanista i nacionalista, que vol adoctrinar als valencians tal i com adoctrina en Catalunya on els presentadors no fan res per a amagar la seua ideologia nacionalista i antiespanyolista.

No la volem en Valéncia perque no està en Valencià, i no entenem lo que diu, no la volem perque està molt politisada, no la volem perque insulta als valencians i a les seues institucions, no la volem perque tenim atres cadenes autonòmiques de molta més calitat que esta, de la que només volem vore els documentals sense veu, no la volem perque no existix reciprocitat, no la volem perque ademés se pot vore per atres canals com Internet o televisió per cable.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s