El PP censura la llengua valenciana

Una regidora de Burriana (Mercedes Giménez, regidora de Deports per Coalició Valencina) va fer tríptics en Castellà, catlencià i en llengua valenciana. I l’alcalde del PP li va censurar a no tornar a escriure en llengua valenciana. Total, que Mercedes ha dimitit i ara forma part de l’oposició, un 10 per a Mercedes, un 10 per a Coalició. No al fascisme del PP!

Nota de prensa de la regidora:

Fa aproximadament 8 mesos que, per oferiment del partit popular, varem assumir la regidoria de deports d´este ajuntament, ho varem fer en una gran ilusió   ya que teníem un magnífic proyecte. Sabíem que representava tot un repte, perque hi havia moltíssim per fer tant en qüestió  de instalacions com en qüestió  de gestió, pero, com mai nos ha donat por la faena nos varem ficar a treballar. Creem que en 8 mesos em conseguit portar a terme una molt bona gestió : hem desbloquejat el trinquet, posat en condicions el camp de Sant Fernando, recalificat el polideportiu de Sant Blai, etc… i em conseguit ilusionar a les associacions deportives de la nostra ciutat entre atres coses.

Des de sempre tot el mon ha sabut qui som , lo que defenem i en lo que creem.  En estes premisses i en un proyecte per a Burriana, nos varem presentar a les eleccions i vam guanyar la confiança de prou gent , que nos va recolzar per a  representar-los , i creem que a ningú se li escapa que quan un partit polític se presenta a unes eleccions espera portar a terme la seua política a on estan incloses les seues creències i la seua ideologia.

I això es lo que hem fet , perque creem que un dels principis de la democràcia es el pluralisme polític i el respecte a eixe pluralisme polític , cosa que nosatres en este poble sempre hem practicat i que ara a nosatres se nos nega. Ha segut a colp de decret que se nos obliga a passar per la censura en la amenaça de no pagar la informació de la regidoria.

Aplegats a este punt , el consell local del partit al que represente hem decidit que, per dignitat i coherència política, devem abandonar la regidoria i tornar-li-la al Partit Popular , per mes mal que nos sàpia,  ya que havíem depositat molta ilusió i faena en ella.

Ademés, hem de manifestar que no es soles lo anteriorment expost ,  lo que nos ha fet pendre esta decisió, també ha influït la decepció , quan hem vist el presupost per a la regidoria de deports ya que , si be es cert, en el tema de inversions han posat totes les nostres propostes, no ha segut aixina en les partides de gast corrent, que son les del funcionament del dia a dia.

Tant la partida de gastos de activitats deportives com la de manteniment de instalacions no s´han vist materialisades com nosatres volíem i son curtes de totes totes, tenim que estar a expenses de que se pugen o no suplementar cosa que ya nos vam quedar esperant l´any passat i no se va produir, ya que quan vam assumir la regidoria ya estava en saldo negatiu, per lo tant en este presupost en el mes de abril se hauran acabat els dines.

Pero la mes afectada es la partida dedicada a les subvencions a entitats deportives, que no soles no se veu aumentada, sino que s’ha retallat, impedint-nos portar a terme la promesa de   aumentar-la . Lo que lamentem es que ni tan sols se nos haja consultat. Nos van demanar el nostre presupost, que els varem passar i després , sense haver-nos fet ningun tipo de consulta,  nos han passat el presupost acurtat , i nos hem enterat quan l´hem vist.

Com hem dit abans , si varem decidir portar la delegació de deports va ser per a fer la nostra política , i no la política del Partit Popular, perque per a fer la seua política , formaríem part del Partit Popular i no del nostre.

Per tots estos motius nos veem forçats a  pendre la decisió de deixar la delegació , no sense abans agrair públicament a tots els colectius i associacions deportives que nos han ajudat a fer efectiva la nostra funció ,i també  als funcionaris encarregats de la gestió deportiva municipal. I tampoc seria just acabar sense agrair públicament la consideració de la representant municipal de CIBUR , Mariola Aguilera, la qual sempre s´ha fixat en que férem be la nostra gestió , sense importar-li res mes.

Per lo tant a continuació anem, a entregar-li al Sr. Alcalde la nostra carta de dimissió i passem a ser únicament oposició, no obstant  això i per supost,  com es la nostra obligació , continuem estan a la disposició de qualsevol colectiu i tota la gent de Burriana,  per a qualsevol cosa que pugen necessitar de nosatres.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s