Naix Mon Actual Ràdio

Via la PJV m’entere que naix un nou programa valencianiste en la Ràdio 93.1, en colaboració en la revista Món Actual, el nou programa semanal estarà dedicat al món i la cultura valencianes.

Un programa que ompli un dels buits existents en la ràdio valenciana a on es tractaran diversos temes d’actualitat, i en diversitat de continguts, en un format similar a l’edició en paper de Món Actual, la revista en Llengua Valenciana del grup Edicions Mosseguello.
El programa, que tindrà una duració de dos hores, començarà a les 20 h i estarà dirigit per Josep Vicent Guillot, director de la revista Món Actual.

El palmito de continguts es pretén que siga variat i en ampla participació dels oyents. Es tractaran semanalment els temes d’actualitat i agenda cultural, notícies, debats i coloquis aixina com entrevistes a diverses figures i personages valencians.
L’oyent tindrà cabuda i participació activa, tant per mig del teléfon com per mensageria i correu electrònic, donant d’esta manera veu als ciutadans i als seus problemes, inquietuts, queixes i alegries diàries.

Poden sintonisar Ràdio 93.1 en tot l’àmbit de la província de Valéncia, en FM i per mig d’internet per a tot el Món en www.radio931valencia.com.

Per a contactar en el programa:
publicitat i continguts:
– teléfon: 639 33 11 06
– FAX 96 349 05 50
– e-mail: monactual@yahoo.es redaccio@monactual.com
-direcció: jvguillot@monactual.com

Via: El programa de Radio Valencianiste

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s