Nacionalisme valencià

Tras el polèmic post que va escriure un colaborador d’este blog (Valencianisme és Antipancatalanisme), volia aclarir un poc este tema pero no sabia com, fins que que trobat esta image:valencianisme

No obstant, a mi no me pareix 100% correcta esta image. El nacionalisme valencià no té perque mirar cap a atres puestos a l’hora de fomentar la seua cultura, llengua, costums… Algú creu que fa falta tindre un enemic per a voler la teua pàtria?

Anuncios

2 comentarios

  1. Yo trobe que no és precís ser anti-res. El nacionalisme és, al meu modo d’entendre un moviment de defensa per si mateix. Si Valéncia no estaguera amenaçada per ningú no existiria el valencianisme (nacionalisme valencià).

  2. Respecte a ser anti, està clar que no és precís, pero també volia deixar clar que si existix alguna ideologia anti-algo, té que existir la antipancatalanista i l’antiespanyolista per a continuar sent nacionaliste valencià i no passar a ser nacionaliste espanyol o nacionaliste català. Atre dia ya parlaré de la realitat “bilingüe” que viu la societat valenciana.

    La teua frase “Si Valéncia no estaguera amenaçada per ningú no existiria el valencianisme (nacionalisme valencià).” ha encertat perfectament lo que yo volia dir en l’últim paràgraf del post, en una realitat social valenciana sense cap tipo d’ “atac” el nacionalisme valencià no tindria sentit perque la cultura i la llengua estarien perfectament implantades en la societat.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s