Valencia Universitaria fomenta el voluntariat i la movilitat europea

cartell-evs-bannerValencia Universitaria participarà en el programa “European Volunteer Service” en l’enviament d’estudiants i jóvens a diversos països d’Europa per a colaborar en ONGs. L’objectiu d’este programa, finançat per la Comissió Europea (CE), passa per fomentar el voluntariat i la movilitat europea, ademés de la formació llingüística.

El programa dòna cabuda a jóvens menors de 30 anys, sense necessitat de coneiximent d’idioma, que podran realisar una estada d’entre tres i dotze mesos en una ONG europea de la seua elecció. L’únic requisit que es demana “és tindre una bona motivació”, expliquen els promotors de l’aventura. Els interessats han de contactar en Valencia Universitaria per a iniciar la busca de la ONG de destí que el jove preferixca, i iniciar les gestions necessàries.

Els participants en la iniciativa realisaran tasques de voluntariat, prèviament pactades en la ONG de destí, d’entre un ampli palmito de possibilitats (acompanyament a menors/majors, formació, acció mig ambiental, atenció a refugiats, ajuda a discapacitats,…) segons explica el secretari general de Valencia Universitaria, Agustí Zacarés.

Valencia Universitaria donarà prioritat a aquells estudiants en menor disponibilitat de recursos per a optar a este tipos d’accions de movilitat i formació llingüística, que permet conéixer la realitat d’atres països, l’assunció de valors com la participació, la riquea cultural i social europea, la integració europea.

Enllaços: Valencia Universitaria
Servici Voluntari Europeu
Servicio Voluntario Europeo
Valencia Universitaria enviará estudiantes a toda europa dentro del programa European Volunteer Service, con la finalidad de fomentar el voluntariado y la movilidad europea
Valencia Universitaria en Levante

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s