Els hipòcrites de TV3

Estos dies m’ha sorprés un titular de prensa que anunciava lo següent: “Cataluña corta Canal 9 porque TV3 no se ve en la Comunitat”. Als que sabem com va el tema, ya no mos sorprén una notícia com esta, ya que les disputes polítiques i propagandístiques dels pancatalanistes contra els valencians son el pa de cada dia.

No obstant, a mi m’ha cridat l’atenció l’argument que tenen ara, ya que mentres els valencians mos hem tingut que engolir TV3 durant més de 20 anys sense que cap govern tallara la senyal illegal i sense que la televisió autonòmica valenciana se poguera vore en Catalunya, ara que se podia vore Canal9 en Catalunya, van i la tallen. ¿Me poden explicar, llavors, per qué se queixaren tant des de el govern català quan el govern valencià escomençà a tallar la senyal de TV3? ¿Me poden explicar per qué el seu canal illegal pot estar 20 anys emetent impunement i els atres no?

Evidentment, en estes estratègies propagandístiques, lo que perseguix el govern català, per mig d’ACPV, és conseguir que TV3 normalise les seues emissions en Valéncia. Una reciprocitat que l’últim objectiu que té és cohesionar políticament i llingüísticament una inexistent nacionalitat, que porta de nom Països catalans“.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s