Naix el traductor castellà valencià de pàgines web

Despres de varis anys de treball i per a commemorar la celebracio del dia de la Comunitat Valenciana, el proyecte mes ambicios del portal web Software Valencià veu la llum.

Software Valencià es una web que aglutina un grup multidisciplinar de voluntaris que se dediquen a la traduccio, adaptacio i creacio de programes i ferramentes informatiques de tota indole per a mantindre viva la flama de la llengua valenciana.
La seua ultima gesta, la publicacio d’un traductor de castella a valencià disponible gratuïtament a través de la xarcia, en el que poder traduir text introduit mediant el teclat o la traduccio de pagines web, poguent aixina consultar millons de webs escrites en la llengua de Cervantes, a partir d’estos moments en la llengua de Joanot Martorell i Ausias March.

Els mes de 800.000 articuls de la Wikipedia espanyola, totes les edicions online dels periodics nacionals i regionals, blogs, webs institucionals, d’oci, culturals, personals… totes elles poden ser llegides ara en valencià.

Els següents passos en el desenroll d’esta ferramenta seran ampliar el vocabulari, corregir erros, oferir traduccio de documents que tingam almagasenats en nostre ordenador (.doc, .rtf, .txt, .odt, .html) i la traduccio d’angles al valencià.

Web del traductor:  http://traductor.softwarevalencia.com

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s